Schedule BAPvCon2021

Thursday 2 September 2021

Time (all times BST/UTC+1)

Session

From 19.30

Pre-conference social

 See registration for link

Friday 3 September 2021 - Please note all times are UTC+1

Time (alltimes BST/UTC+1) 

Session


09:30 - 10:25

Welcome, 

Member introduction breakout rooms, national and international news

55 mins

10:30 – 10:55

Sponsor Session: RSA Cosmos

25 mins

10:55 – 11:10

Break

15 mins

11:10 – 11:40

Member Session: Dr. Jenny Shipway – Tackling Misconceptions

30 mins

11:45 – 12:00

Sponsor Session: NSC Creative

15 mins

12:00 – 12:15

Member Session: Steve Gray - Astronomy Respite Breaks

15 mins

12:15 – 12:45

Member Session: Paul Cornish - Somnium

30 mins

12:45 – 14:00

Lunch Break – Sponsor Breakout Rooms Open


14:00 – 14:25

Sponsor Session: Zeiss

25 mins

14:30 – 14:45

Member Session: Colin Hutcheson & Sarah English (Thinktank, Birmingham Museums) – Co-production for an Early Years Show

15 mins

14:45 – 15:05

Sponsor Session: SkySkan

20 mins

15:05 – 15:20

Break

15 mins

15:20 – 15:40

Sponsor Session: Skyrora

20 mins

15:45 – 16:15

Member Session: Ruth Coalson – Moonraker/Festoon

30 mins

16:20 – 16:45

Sponsor Session: Digitalis

25 mins

16:45 – 16:55

Thanks and Close Day 1

10 mins

19:00 – 20:00

Keynote: Dr. Daniel Evans – Deputy Director for Research – NASA’s Science Programme


20:00 onwards

Zoom social open


Saturday 4 September 2021

Time (all times in BST/UTC+1) 

Session


09:15 – 09:30

Zoom open


09:30 – 09:55

Sponsor Session: Immersive Adventure

25 mins

10:00 – 10:30

Member Session: Sinead Mackie – Armagh Planetarium

30 mins

10:35 – 11:00

Sponsor Session: STFC

25 mins

11:00 – 11:10

Break

10 mins

11:10 – 11:35

Member Session: Colin Hutcheson – Thinktank Webb Telescope Show

25 mins

11:40 – 12:00

Member Session: Mansfield and Sutton Astronomical Society – Planetarium Update

20 mins

12:00 – 12:25

Sponsor Session: Evans & Sutherland

25 mins

12:30 – 12:45

Sponsor Session: Digistar Lite

15 mins

12:45 – 14:00

Lunch Break – Sponsor Breakout Rooms Open


14:00 – 14:30

IPS Update – Michael McConville

30 mins

14:30 – 14:45

Member Session: Melanie Davis - Space @ Home

15 mins

14:50 - 15:15

Member Session: Ben Brown - Explorer Dome in Lockdown

15 mins

15:15 - 15:30Break15 mins

15:30 - 17:00

BAP AGM

90 mins

17:00 - 17:10

Thanks and Close Day 2

15 mins

17:10 - 17:30

BAP Members – Astrophotography highlights of the last 12 months

15 mins

17:30 onwards

Zoom social open





© 2020 British Association of Planetaria. All rights reserved.

Powered by Wild Apricot Membership Software